Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

103 brugte Kia Picanto blev pristjekket

103 brugte Kia Picanto blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Kia Picanto er blevet en populær mini

Overvejer du at købe en brugt mini? Så er den sydkoreanske Kia Picanto et glimrende valg. Der er pt. 90 brugte Kia Picanto til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et komplet overblik over alle brugte Kia Picanto til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Kia Picanto?

Der er fire primære forhold, som bestemmer, hvad en brugt Kia Picanto koster: bilens årgang, bilens brændstofforbrug, hvor langt bilen allerede har kørt sammen med bilens udstyrsvariant.

Den ældste og billigste Kia Picanto koster DKK 12.500, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 124.900.

Kia Picanto har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Kia Picanto benzin kører cirka 24 km på literen. Til sammenligning kører en normal mini omkring 16,806 kilometer på literen.

Sort er den farve, der sælger bedst

Den bedstsælgende farve er sort, og lige nu er der 8 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Du kan få den seneste generation af Kia Picanto i hele 11 forskellige nuancer, og de er sort, hvid, sølv, grå, beige, blå, rød, orange, lilla, brun og grøn.

Kia Picanto fås kun som hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. De er især populære blandt folk, der bor i større byer, da de som regel har god brændstoføkonomi og er nemme at parkere.

Toyota Aygo er et populært alternativ til den sydkoreanske Kia Picanto

Selv om Kia Picanto er meget populær, har den et par konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Kia Picanto finder du følgende biler.

Mest populære alternativer til Kia Picanto

  • Toyota Aygo
  • VW up!
  • Citroën C1
  • Fiat 500

Den bedst sælgende mini bil, og et populært alternativ til Kia Picanto, er Toyota Aygo. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 92.900, og lige nu kan du finde 174 til salg på AutoUncle.

VW up! er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 139 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Citroën C1. Hos AutoUncle finder du lige nu 138 af denne bil til salg.