Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

10 brugte Mercedes 250 blev pristjekket

10 brugte Mercedes 250 blev pristjekket

Fra AndersenBiler, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

På udkig efter en brugt Mercedes 250?

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Mercedes 250 et glimrende valg. På AutoUncle kan du finde 5 brugte Mercedes 250 til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten en komplet oversigt over alle brugte Mercedes 250 til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Mercedes 250

Brugtbilsprisen for en Mercedes 250 er afhængig af fire primære faktorer: hvilket årstal bilen er fra, bilens brændstofforbrug, hvor mange kilometer bilen har kørt sammen med bilens udstyrsvariant.

En brugt Mercedes 250 koster mellem DKK 50.000 for den billigste variant og DKK 149.900 for den dyreste model.

Mercedes 250 eksisterer kun som stationcar

Stationcars er populære i Danmark, da de kombinerer fantastiske køreegenskaber med god plads. Disse egenskaber gør at stationcars, SUV'er og MPV'er er populære blandt aktive familier især.

Konkurrerende biler til den tyske Mercedes 250

Selv om den tyske Mercedes 250 er yderst populær, har den et par konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes 250 finder du følgende biler.

Andre populære alternativer til Mercedes 250

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og et populært alternativ til Mercedes 250, er Toyota Corolla. Der er 402 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 302.990.

Skoda Octavia er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Ford Focus den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 294 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Mercedes 250

Alle brændstoftyper for Mercedes 250

Alle geartyper for Mercedes 250

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.