Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

Alle brugte Mercedes efter model

Alle brugte Mercedes efter model

Fra Guloggratis, Nettobiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Mercedes B250?

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den tyske Mercedes B250 et godt valg. På AutoUncle kan du finde 9 brugte Mercedes B250 til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et fuldt overblik over alle brugte Mercedes B250 til salg i Danmark.

Hvad prislejet for en brugt Mercedes B250?

Der er fire primære faktorer, der har indflydelse på, hvad en Mercedes B250 kan koste som brugt: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor langt bilen har kørt samt udstyrsvarianten.

Den billigste Mercedes B250 kan fås til DKK 169.900, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 465.000.

Mercedes B250 findes kun som mpv

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Dette slags køretøj minder om en moderne familiebus, og det er den største model på markedet, og er dermed perfekt til enhver, der har brug for mange sæder samt plads til bagage.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje elektriske eller benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, anbefaler vi, at du vælger diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Bilisterne fortrækker Mercedes B250 i sort

Du kan få den seneste generation af Mercedes B250 i hele 4 forskellige nuancer, og de er sort, grå, sølv og hvid.

Sort er den foretrukne farve for en Mercedes B250, og der findes 3 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 2 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er sølv med 2 biler til salg på AutoUncle.

Populære alternativer til den tyske Mercedes B250

Der er flere mulige konkurrenter til Mercedes B250, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes B250 finder du nedenstående biler.

De største konkurrenter til Mercedes B250

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og et populært alternativ til Mercedes B250, er Toyota Corolla. Der er 402 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 302.990.

Nummer to er Skoda Octavia med 346 biler til salg pt., og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Focus. Hos AutoUncle finder du lige nu 294 af denne bil til salg.

Alle modeller for Mercedes

Alle områder for Mercedes

Alle brændstoftyper for Mercedes

Alle årgange for Mercedes

Alle geartyper for Mercedes

Alle biltyper for Mercedes