Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Mercedes CLK230 blev pristjekket

1 brugte Mercedes CLK230 blev pristjekket

Fra carnext.dk, AndersenBiler og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Mercedes CLK230?

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en Mercedes CLK230 et fremragende valg. AutoUncle har fundet 4 brugte Mercedes CLK230, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig næsten en fuld oversigt over alle brugte Mercedes CLK230 til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Mercedes CLK230?

Prisen for en brugt Mercedes CLK230 kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: årgangen, brændstofeffektivitet, bilens kilometertal for ikke at nævne bilens udstyrsniveau.

En brugt Mercedes CLK230 koster mellem DKK 54.000 for den billigste variant og DKK 125.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes CLK230 er mere miljøvenlig end lignende biler

Den seneste generation af Mercedes CLK230 kører omkring 10 km per liter benzin. Til sammenligning kører en gennemsnitlig sportsvogn omkring 5,016 kilometer på literen.

Mercedes CLK230 eksisterer kun som cabriolet

En god måde at give kørselsoplevelsen en ny dimension på er at vælge en cabriolet. De fleste cabrioleter nu til dags har en god kaleche og udstyr til alt slags vejr, så man kan køre dem hele året rundt. Cabrioleter har det med at være tungere end normale biler, da man på grund af det manglende tag bruger fortykningsmiddel til at styrke undervognen.

Chevrolet Corvette er et populært alternativ til den tyske Mercedes CLK230

Der findes flere forskellige mulige konkurrenter til Mercedes CLK230, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes CLK230 finder du følgende biler.

Populære alternativer til Mercedes CLK230

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende sportsvogn, og det bedste alternativ til Mercedes CLK230, er Chevrolet Corvette. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000, og lige nu kan du finde 46 til salg på AutoUncle.

Nummer to er BMW 420 Gran Coupé med 41 biler til salg pt., og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Porsche 911. Hos AutoUncle finder du lige nu 34 af denne bil til salg.