Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

Alle brugte Peugeot efter model

Alle brugte Peugeot efter model

Fra AndersenBiler, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt Peugeot 607?

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er den franske Peugeot 607 et fremragende bud. AutoUncle har 2 brugte Peugeot 607 til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre et komplet overblik over alle brugte Peugeot 607 til salg i landet.

Hvad prislejet for en brugt Peugeot 607?

Prisen for den franske bil som brugt kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: bilens årgang, bilens brændstofforbrug, hvor langt bilen har kørt sammen med bilens udstyrsniveau.

Den ældste og billigste Peugeot 607 koster DKK 29.995, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 49.900.

Peugeot 607 er mere miljøvenlig end lignende biler

Peugeot 607 benzin kører cirka 11 km på literen. Til sammenligning kører en almindelig executive bil 8,625 km på literen.

Den bedstsælgende farve er blå

Kunderne foretrækker Peugeot 607 i blå, og der findes 1 Peugeot 607 i farven blå til salg på AutoUncle lige nu.

Blå biler er smukke, og jo mørkere de er, jo mindre skal de vaskes, da det er svært at se snavs og mudder på den blå farve.

Den seneste Peugeot 607 findes i hele 2 forskellige nuancer: blå og grå.

Peugeot 607 findes kun som sedan

En sedan har oftest fire døre, hvilket gør at denne biltype er et populært valg for børnefamilier. Sedaner er dog knap så populære nu som de var før i tiden, da folk er begyndt at få øjnene op for stationcars, hvor der er mere plads til bagage.

Et populært alternativ til den franske Peugeot 607 er Opel Astra

Peugeot 607 har flere forskellige konkurrenter fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Peugeot 607 finder du nedenstående biler.

De største konkurrenter til Peugeot 607

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende executive bil, og topkonkurrent til Peugeot 607, er Opel Astra. Der er 174 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 169.780.

Audi A6 er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 144 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Mercedes E220 med 98 biler til salg.