Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

7 brugte Renault Arkana blev pristjekket

7 brugte Renault Arkana blev pristjekket

Fra AndersenBiler, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Køb en brugt Renault Arkana

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er en Renault Arkana et godt bud. Du finder 5 brugte Renault Arkana til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Renault Arkana til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Renault Arkana?

Brugtbilsprisen for en Renault Arkana afhænger af fire primære faktorer: dens årgang, brændstofforbruget, hvor langt bilen allerede har kørt sammen med udstyrsniveau.

Den ældste og billigste Renault Arkana koster DKK 309.795, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 319.990.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere eller benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, anbefaler vi, at du vælger diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Hvid er det mest populære farvevalg

De fleste bilejere foretrækker Renault Arkana i hvid, og lige nu findes der 2 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Hvid er en elegant og klassisk farve, men den har også nogle ulemper. For eksempel bliver en hvid bil hurtigt beskidt, så den skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra sin bedste side.

Den seneste generation af Renault Arkana findes i 3 forskellige farver: hvid, grå og rød.

Renault Arkana eksisterer kun i biltypen suv

Sport Utility Vehicles, også kendt som SUV'er, er blandt de mest populære biler på markedet, takket være deres alsidige stil og høje sædehøjde.

Et populært alternativ til den franske Renault Arkana er Toyota C-HR

Renault Arkana har flere konkurrerende biler fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Renault Arkana finder du nedenstående biler.

Mest populære alternativer til Renault Arkana

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og et populært alternativ til Renault Arkana, er Toyota C-HR. Der er 433 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 299.900.

Nissan Qashqai er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Renault Captur. Hos AutoUncle finder du lige nu 277 af denne bil til salg.

Alle områder for Renault Arkana

Alle brændstoftyper for Renault Arkana

Alle årgange for Renault Arkana

Alle geartyper for Renault Arkana

Alle biltyper for Renault Arkana

Alle udstyrsvariant for Renault Arkana