Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

23 brugte Nissan Juke blev pristjekket

23 brugte Nissan Juke blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, carnext.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Nissan Juke er en fantastisk SUV

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er en Nissan Juke et glimrende valg. Der er pt. 57 brugte Nissan Juke til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten en fuld oversigt over alle brugte Nissan Juke til salg i landet.

Hvad skal jeg betale for en brugt Nissan Juke?

Brugtbilsprisen for den japanske bil varierer alt efter fire primære faktorer: årgang, modellens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt samt hvor meget udstyr bilen har.

Prisen for en brugt Nissan Juke ligger fra DKK 69.900 for den billigste model til DKK 274.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Nissan Juke er mere miljøvenlig end lignende biler

Nissan Juke benzin kører 20 km på literen. Til sammenligning kører en almindelig SUV omkring 14,777 kilometer på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Er der tale om korte ture, bør du overveje benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Hvid er det mest populære farvevalg

Hvid er den foretrukne farve for en Nissan Juke, og pt. findes der 9 Nissan Juke i farven hvid til salg på AutoUncle.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Den nyeste Nissan Juke findes i 5 forskellige farver: hvid, sort, grå, rød og blå.

Nissan Juke findes kun som suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Alternative biler til den japanske Nissan Juke

Nissan Juke er en rimelig populær bil inden for sit segment, og især følgende biler er gode alternativer til den elektriske Nissan Juke.

Andre populære alternativer til Nissan Juke

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Nissan Juke, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Renault Captur er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 277 biler til salg et godt alternativ til Nissan Juke.

Alle områder for Nissan Juke

Alle brændstoftyper for Nissan Juke

Alle årgange for Nissan Juke

Alle geartyper for Nissan Juke

Alle biltyper for Nissan Juke

Alle udstyrsvariant for Nissan Juke

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.