Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

264 brugte Peugeot 208 blev pristjekket

264 brugte Peugeot 208 blev pristjekket

Fra Guloggratis, bilhandel.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Peugeot 208 er blandt de mest solgte biler i Danmark

Peugeot 208 tilbyder fantastisk kørselskomfort, og bilens design har modtaget adskillige priser. Du finder 306 brugte Peugeot 208 til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Peugeot 208 til salg i Danmark.

Hvad prislejet for en brugt Peugeot 208?

Prisen for den franske bil som brugt er afhængig af fire primære faktorer: årgangen, brændstofeffektivitet, kilometerantal sammen med udstyrsniveau.

En brugt Peugeot 208 koster mellem DKK 38.800 for den billigste variant og DKK 209.990 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Udstyrsvarianter til Peugeot 208

Den seneste generation af Peugeot 208, ved navn 208 FACELIFT 15, blev lanceret i 2015, og findes i to udstyrsniveauer:

Udstyrsvarianten Sport har den højeste gennemsnitspris på DKK 204.431, hvorimod Envy Sky, den billigste variant, koster omkring DKK 98.846 på AutoUncle.

Peugeot 208 er mere miljøvenlig end lignende biler

En gennemsnitlig lille bil i Danmark kører 16,02 km på literen, men den seneste generation af Peugeot 208 overstråler gennemsnittet, og kører hele 24 km på literen.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Du kan få din Peugeot 208 med to forskellige brændstoftyper

Udvalget af Peugeot 208 til salg på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Peugeot 208 eksisterer kun i biltypen hatchback

Hatchbacks er kompakte biler med fantastiske køreegenskaber samt godt med plads. De byder på god brændstoføkonomi og er nemme at parkere, hvilket gør at de er populære blandt byboer.

Toyota Yaris er et populært alternativ til den franske Peugeot 208

Selv om Peugeot 208 er en utrolig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til den lille bil.

Andre populære alternativer til Peugeot 208

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende lille bil, og det bedste alternativ til Peugeot 208, er Toyota Yaris. Der er 315 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 164.900.

Den anden mest populære bil er VW Polo med 313 biler til salg i øjeblikket, og et sidste godt bud på et godt alternativ til Peugeot 208 er Toyota Yaris Hybrid med 301 biler til salg.

Alle områder for Peugeot 208

Alle brændstoftyper for Peugeot 208

Alle årgange for Peugeot 208

Alle geartyper for Peugeot 208

Alle biltyper for Peugeot 208

Alle udstyrsvariant for Peugeot 208

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.