Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

55 brugte Seat Leon ST blev pristjekket

55 brugte Seat Leon ST blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Seat Leon ST

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Seat Leon ST et fremragende bud. Du finder 71 brugte Seat Leon ST til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Seat Leon ST til salg i landet.

Prisen for en brugt Seat Leon ST

Der er fire primære faktorer, som har betydning for, hvad en brugt Seat Leon ST koster: årgang, bilens brændstofforbrug, hvor langt bilen allerede har kørt sammen med bilens udstyrsniveau.

Den billigste Seat Leon ST kan købes for DKK 95.800, hvorimod den mest veludstyrede model koster omkring DKK 279.700.

Udstyr til Seat Leon ST

Den seneste generation af Seat Leon ST, kendt som LEON ST, blev lanceret i 2014. Udstyrsvarianten hedder Seat Leon ST Style, og har en gennemsnitspris på DKK 190.189

Seat Leon ST byder på enestående brændstofeffektivitet

Seat Leon ST benzin kører cirka 22 km på literen. Til sammenligning kører en standard lille familiebil omkring 14,05 kilometer på literen.

Vælg mellem to forskellige brændstoftyper

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, så anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer. AutoUncles udbud af Seat Leon ST sorteret efter brændstoftype:

Den mest solgte farve er sort

Den bedstsælgende farve er sort, og lige nu er der 26 Seat Leon ST i farven sort til salg på AutoUncle.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Du kan få den nyeste generation af Seat Leon ST i hele 7 forskellige farver, og de er sort, grå, sølv, hvid, blå, beige og turquoise.

Seat Leon ST eksisterer kun som stationcar

Stationcars er populære i Danmark, da de kombinerer fantastiske køreegenskaber med god plads. Disse egenskaber gør at stationcars, SUV'er og MPV'er er populære blandt aktive familier især.

Alternative biler til den spanske Seat Leon ST

Seat Leon ST har flere konkurrenter fra samme segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Seat Leon ST.

Mest populære valg som alternativ til Seat Leon ST

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Seat Leon ST, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Nummer to er Skoda Octavia med 346 biler til salg lige nu, og sidst, men ikke mindst, er Ford Focus den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 294 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Seat Leon ST

Alle brændstoftyper for Seat Leon ST

Alle årgange for Seat Leon ST

Alle geartyper for Seat Leon ST

Alle biltyper for Seat Leon ST

Alle udstyrsvariant for Seat Leon ST

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.