Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

120 brugte Renault Mégane IV blev pristjekket

120 brugte Renault Mégane IV blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, bilhandel.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Renault Mégane IV er en yderst populær lille familiebil

Leder du efter det bedste tilbud på en brugt bil? AutoUncle har 198 brugte Renault Mégane IV til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på et komplet overblik over alle brugte Renault Mégane IV til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Renault Mégane IV?

En brugt Renault Mégane IV koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: modellens årgang, bilens brændstoføkonomi, hvor meget bilens kilometertæller står på sammen med bilens udstyrsniveau.

Prisen for en brugt Renault Mégane IV ligger fra DKK 104.500 for den billigste model til DKK 279.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Udstyr til Renault Mégane IV

Den seneste generation af Renault Mégane IV, kendt som MEGANE IV, blev lanceret i 2017. Udstyrsvarianten hedder Renault Mégane IV Zen, og har en gennemsnitspris på DKK 197.725

Få din Renault Mégane IV med flere brændstoftyper

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer. AutoUncles udvalg af Renault Mégane IV sorteret efter brændstoftype:

Hvid er den farve, der sælger bedst

De fleste bilejere foretrækker Renault Mégane IV i hvid, og pt. findes der 54 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Du kan få den seneste generation af Renault Mégane IV i hele 7 forskellige farver: hvid, sort, blå, grå, rød, sølv og beige.

Stationcar eller hatchback?

Renault Mégane IV findes i en række forskellige biltyper, hvoraf stationcar er den mest populære. Stationcars er populære på det danske marked. De kombinerer fantastiske køreegenskaber med masser af plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Udvalg af Renault Mégane IV til salg på AutoUncle sorteret efter biltype: - Renault Mégane IV stationcar: 153 biler til en gennemsnitspris på DKK 221.296 - Renault Mégane IV hatchback: 11 biler til en gennemsnitspris på DKK 195.764

Et populært alternativ til den franske Renault Mégane IV er Toyota Corolla

Renault Mégane IV er en ret populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Renault Mégane IV finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til Renault Mégane IV

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og topkonkurrent til Renault Mégane IV, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nummer to er Skoda Octavia med 346 biler til salg pt., og Ford Focus er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 294 biler til salg et godt alternativ til Renault Mégane IV.

Alle områder for Renault Mégane IV

Alle brændstoftyper for Renault Mégane IV

Alle årgange for Renault Mégane IV

Alle geartyper for Renault Mégane IV

Alle biltyper for Renault Mégane IV

Alle udstyrsvariant for Renault Mégane IV

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.