Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

13 brugte Audi A1 Sportback blev pristjekket

13 brugte Audi A1 Sportback blev pristjekket

Fra carnext.dk, bilhandel.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Audi A1 Sportback

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Audi A1 Sportback et populært valg. AutoUncle har fundet 15 brugte Audi A1 Sportback, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får næsten et komplet overblik over alle brugte Audi A1 Sportback til salg i landet.

Prisen på en brugt Audi A1 Sportback

En brugt Audi A1 Sportback kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: dens årgang, modellens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt sammen med niveauet af udstyr i bilen.

En brugt Audi A1 Sportback koster mellem DKK 75.000 for den billigste variant og DKK 269.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Brændstofeffektiviteten er 36% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En normal lille mellemklasse familiebil i Danmark kører 14,05 kilometer på literen, men den seneste generation af Audi A1 Sportback slår gennemsnittet, og kører 22 km på én liter benzin i gennemsnit.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Audi A1 Sportback findes kun som hatchback

Hatchbacks er kompakte biler med fantastiske køreegenskaber samt godt med plads. De byder på god brændstoføkonomi og er nemme at parkere, hvilket gør at de er populære blandt byboer.

Den mest populære farve er hvid

Du kan få den nyeste generation af Audi A1 Sportback i hele 5 forskellige farver, som er hvid, sort, grå, blå og grøn.

De fleste kunder foretrækker Audi A1 Sportback i hvid, og der er 4 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Den anden mest populære farve er sort med 2 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er grå med 2 biler til salg på AutoUncle.

Konkurrerende biler til den tyske Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback har forskellige konkurrenter fra samme segment, og især følgende biler er gode alternativer til den lille familiebil.

Mest populære valg som alternativ til Audi A1 Sportback

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og topkonkurrent til Audi A1 Sportback, er Toyota Corolla. Lige nu er der 402 Toyota Corolla til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990.

Skoda Octavia er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Focus. Hos AutoUncle finder du lige nu 294 af denne bil til salg.

Alle områder for Audi A1 Sportback

Alle brændstoftyper for Audi A1 Sportback

Alle årgange for Audi A1 Sportback

Alle geartyper for Audi A1 Sportback

Alle biltyper for Audi A1 Sportback