Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

25 brugte Audi A3 blev pristjekket

25 brugte Audi A3 blev pristjekket

Fra carplace.dk, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

På udkig efter en brugt Audi A3?

Interesseret i den tyske Audi A3? AutoUncle har fundet 60 brugte Audi A3, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten en samlet oversigt over alle brugte Audi A3 til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Audi A3?

Prisen for en brugt Audi A3 kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: bilens årgang, brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer bilen har kørt sammen med udstyr.

Den billigste Audi A3 kan fås til DKK 6.000, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 334.900.

Audi A3 har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Den gennemsnitlige lille mellemklasse familiebil i Danmark kører 14,05 kilometer på literen, men den seneste generation af Audi A3 slår gennemsnittet, og kører hele 22 km på literen.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Audi A3 findes kun som sedan

Takket være deres design med fire døre, har sedaner længere været et populært valg for børnefamilier. Det er dog ved at ændre sig, da folk er begyndt at foretrække modeller med mere plads til bagage, såsom stationcars.

Den mest solgte farve er sort

Den nyeste Audi A3 fås i 5 forskellige nuancer, som er sort, hvid, grå, blå og sølv.

Den mest populære farve er sort, og der findes 15 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Hvid er den anden mest populære farve med 6 biler til salg, og grå er den tredje mest populære med 3 biler til salg.

Konkurrerende biler til den tyske Audi A3

Audi A3 har flere forskellige konkurrerende biler fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Audi A3 finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til Audi A3

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Audi A3, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Ford Focus med 294 biler til salg.

Alle områder for Audi A3

Alle brændstoftyper for Audi A3

Alle årgange for Audi A3

Alle geartyper for Audi A3

Alle biltyper for Audi A3

Alle udstyrsvariant for Audi A3