Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

3 brugte Chevrolet Nubira blev pristjekket

3 brugte Chevrolet Nubira blev pristjekket

Fra carnext.dk, autotorvet.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Chevrolet Nubira er en nydelig mini

Overvejer du at købe en brugt mini? Så er den amerikanske Chevrolet Nubira et populært valg. Du finder 9 brugte Chevrolet Nubira til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten en fuld oversigt over alle brugte Chevrolet Nubira til salg i landet.

Hvad prislejet for en brugt Chevrolet Nubira?

En brugt Chevrolet Nubira koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt sammen med niveauet af udstyr i bilen.

Den ældste og billigste Chevrolet Nubira kan fås for DKK 5.400, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 34.900.

Brændstofeffektiviteteten for Chevrolet Nubira er lavere end gennemsnittet

En gennemsnitlig mini i Danmark kører omkring 16,806 km på literen, hvorimod Chevrolet Nubira benzin kører 14 kilometer på literen.

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Er der tale om korte ture, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, så anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

En af de mest populære Chevrolet Nubira biltyper er stationcar

Chevrolet Nubira findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er stationcar. Stationcars er meget populære for tiden. De kombinerer enestående køreegenskaber med god plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Den mest solgte farve er sort

Den nyeste Chevrolet Nubira er tilgængelig i hele 5 forskellige nuancer, som er sort, beige, blå, grå og sølv.

Den bedstsælgende farve er sort, og der er 3 Chevrolet Nubira i farven sort til salg på AutoUncle.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er beige med 1 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er blå med 1 biler til salg på AutoUncle.

Et populært alternativ til den amerikanske Chevrolet Nubira er Toyota Aygo

Selv om Chevrolet Nubira er en yderst populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Chevrolet Nubira finder du følgende biler.

Andre populære alternativer til Chevrolet Nubira

  • Toyota Aygo
  • VW up!
  • Citroën C1
  • Fiat 500

Den bedst sælgende mini bil, og det bedste alternativ til Chevrolet Nubira, er Toyota Aygo. Der er 174 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 92.900.

VW up! er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 139 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Citroën C1 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 138 af denne bil til salg i Danmark.