Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

17 brugte Cupra Leon blev pristjekket

17 brugte Cupra Leon blev pristjekket

Fra carnext.dk, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Cupra Leon?

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den spanske Cupra Leon et populært valg. Du finder 18 brugte Cupra Leon til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får tæt på en samlet oversigt over alle brugte Cupra Leon til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Cupra Leon

Der er fire primære parametre, som bestemmer, hvad en Cupra Leon kan koste som brugt: hvilket årstal modellen er fra, brændstofeffektivitet, bilens kilometertal for ikke at nævne bilens udstyrsvariant.

Prisen for en brugt Cupra Leon ligger fra DKK 344.900 for den billigste model til DKK 419.700 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi eller benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Grå er den farve, der sælger bedst

Kunderne foretrækker Cupra Leon i grå, og der er 9 Cupra Leon i farven grå til salg på AutoUncle lige nu.

Grå er et godt valg, da farven skjuler snavs og mudder, hvilket betyder at du ikke behøver vaske din bil særligt ofte.

Den seneste Cupra Leon er tilgængelig i 4 forskellige farver, som er grå, sort, hvid og rød.

Stationcar eller hatchback?

Cupra Leon findes i en række forskellige biltyper, hvoraf stationcar er den mest populære. Stationcars er populære på det nuværende marked, da de kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. Stationcars, SUV'er og MPV'er er især populære blandt aktive familier.

Et populært alternativ til den spanske Cupra Leon er Toyota Corolla

Selv om Cupra Leon er særdeles populær, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til den lille familiebil.

Foretrukne alternativer til Cupra Leon

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Cupra Leon, er Toyota Corolla. Lige nu er der 402 Toyota Corolla til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990.

Skoda Octavia er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Ford Focus med 294 biler til salg.

Alle områder for Cupra Leon

Alle brændstoftyper for Cupra Leon

Alle årgange for Cupra Leon

Alle geartyper for Cupra Leon

Alle biltyper for Cupra Leon

Alle udstyrsvariant for Cupra Leon