Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

10 brugte Fiat Doblò blev pristjekket

10 brugte Fiat Doblò blev pristjekket

Fra Nettobiler, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Fiat Doblò oversigt og historie

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Fiat Doblò et godt bud. AutoUncle har fundet 18 brugte Fiat Doblò, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et komplet overblik over alle brugte Fiat Doblò til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Fiat Doblò?

En brugt Fiat Doblò kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang modellen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne bilens udstyrsniveau.

Prisen for en brugt Fiat Doblò ligger fra DKK 6.000 for den billigste model til DKK 129.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Fiat Doblò har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En gennemsnitlig lille mellemklasse familiebil i Danmark kører 14,05 km på literen, men den seneste generation af Fiat Doblò klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører 20 km på én liter diesel i gennemsnit.

Fiat Doblò eksisterer kun i biltypen mpv

Multi-Purpose Vehicles, eller MPV'er, minder om moderne busser, og de er dermed populære blandt større familier. Det er den største biltype på markedet, så den er perfekt til enhver, som har brug for mange sæder og god plads til bagage.

De danske bilister fortrækker Fiat Doblò i hvid

Du kan få den nyeste generation af Fiat Doblò i hele 3 forskellige nuancer, og de er hvid, rød og sølv.

Den mest populære farve er hvid, og der er 13 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Rød er den anden mest populære farve med 1 biler til salg, og sølv er den tredje mest populære med 1 biler til salg.

Konkurrerende biler til den italienske Fiat Doblò

Der er flere forskellige lignende biler til Fiat Doblò, og blandt de mest populære alternativer til Fiat Doblò finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til Fiat Doblò

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og topkonkurrent til Fiat Doblò, er Toyota Corolla. Lige nu er der 402 Toyota Corolla til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990.

Det næste alternativ er en Skoda Octavia med 346 biler til salg i øjeblikket, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Focus. Hos AutoUncle finder du lige nu 294 af denne bil til salg.

Alle områder for Fiat Doblò

Alle brændstoftyper for Fiat Doblò

Alle geartyper for Fiat Doblò

Alle biltyper for Fiat Doblò