Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte Hyundai Elantra blev pristjekket

2 brugte Hyundai Elantra blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Hyundai Elantra

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den sydkoreanske Hyundai Elantra et godt bud. AutoUncle har 3 brugte Hyundai Elantra til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten et samlet overblik over alle brugte Hyundai Elantra til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Hyundai Elantra?

En brugt Hyundai Elantra koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: modellens årgang, brændstofeffektivitet, kilometerantal sammen med hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Hyundai Elantra koster mellem DKK 5.000 for den billigste variant og DKK 19.800 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Hyundai Elantra har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Hyundai Elantra diesel kører omkring 16 km per liter diesel. Til sammenligning kører en standard lille familiebil omkring 14,05 kilometer på literen.

Hyundai Elantra eksisterer kun i biltypen hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der byder på fantastiske køreegenskaber samt god plads. Deres gode brændstoføkonomi samt det faktum, at de er nemme at parkere, gør, at hatchbacks er populære blandt byboer.

Et populært alternativ til den sydkoreanske Hyundai Elantra er Toyota Corolla

Hyundai Elantra har flere konkurrerende biler fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Hyundai Elantra finder du følgende biler.

Andre populære alternativer til Hyundai Elantra

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Hyundai Elantra, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 af denne bil til salg på AutoUncle.

Den anden mest populære bil er Skoda Octavia med 346 biler til salg, og det tredje bedste alternativ er Ford Focus med 294 biler til salg.