Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

19 brugte Mercedes CLA200 Shooting Brake blev pristjekket

19 brugte Mercedes CLA200 Shooting Brake blev pristjekket

Fra Toyota, bilhandel.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt Mercedes CLA200 Shooting Brake?

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den tyske Mercedes CLA200 Shooting Brake et glimrende valg. På AutoUncle kan du finde 28 brugte Mercedes CLA200 Shooting Brake til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Mercedes CLA200 Shooting Brake til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Mercedes CLA200 Shooting Brake?

Der er fire primære parametre, som spiller en afgørende rolle for, hvad en Mercedes CLA200 Shooting Brake kan koste som brugt: hvilket årstal bilen er fra, brændstofeffektivitet, kilometertal sammen med hvor meget udstyr bilen har.

Prisen for en brugt Mercedes CLA200 Shooting Brake ligger fra DKK 209.800 for den billigste model til DKK 509.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes CLA200 Shooting Brake byder på enestående brændstofeffektivitet

En almindelig lille mellemklasse familiebil i Danmark kører 14,05 kilometer på literen, men den seneste generation af Mercedes CLA200 Shooting Brake klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører hele 23 km på literen.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Sort er den foretrukne farve

Kunderne foretrækker Mercedes CLA200 Shooting Brake i sort, og lige nu findes der 13 Mercedes CLA200 Shooting Brake i farven sort til salg på AutoUncle.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Du kan få den seneste generation af Mercedes CLA200 Shooting Brake i hele 5 forskellige farver, som er sort, hvid, grå, rød og sølv.

Mercedes CLA200 Shooting Brake eksisterer kun som stationcar

Stationcars er populære på det nuværende marked, da de kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. Stationcars, SUV'er og MPV'er er især populære blandt aktive familier.

Topkonkurrenter til den tyske Mercedes CLA200 Shooting Brake

Selv om den tyske Mercedes CLA200 Shooting Brake er yderst populær, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den lille familiebil.

Mest populære valg som alternativ til Mercedes CLA200 Shooting Brake

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Mercedes CLA200 Shooting Brake, er Toyota Corolla. Lige nu er der 402 Toyota Corolla til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990.

Skoda Octavia er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Focus. Hos AutoUncle finder du lige nu 294 af denne bil til salg.

Alle områder for Mercedes CLA200 Shooting Brake

Alle brændstoftyper for Mercedes CLA200 Shooting Brake

Alle årgange for Mercedes CLA200 Shooting Brake

Alle geartyper for Mercedes CLA200 Shooting Brake

Alle biltyper for Mercedes CLA200 Shooting Brake

Alle udstyrsvariant for Mercedes CLA200 Shooting Brake