Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

4 brugte Mercedes CLA220 blev pristjekket

4 brugte Mercedes CLA220 blev pristjekket

Fra carplace.dk, Nettobiler og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt Mercedes CLA220?

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Mercedes CLA220 et fremragende valg. AutoUncle har fundet 9 brugte Mercedes CLA220, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på et komplet overblik over alle brugte Mercedes CLA220 til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Mercedes CLA220?

Brugtbilsprisen for den tyske bil er afhængig af fire primære faktorer: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer bilen har kørt samt hvor meget udstyr bilen har.

Prisen for en brugt Mercedes CLA220 ligger fra DKK 189.900 for den billigste model til DKK 519.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Brændstofeffektiviteten er 44% bedre end gennemsnittet for lignende biler

Mercedes CLA220 diesel kører cirka 25 km på literen. Til sammenligning kører en normal lille familiebil 14,05 km på literen.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Sort er det mest populære farvevalg

Den bedstsælgende farve er sort, og der er pt. 5 Mercedes CLA220 i farven sort til salg på AutoUncle.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Du kan få den seneste generation af Mercedes CLA220 i hele 3 forskellige nuancer, som er sort, hvid og grå.

Mercedes CLA220 findes kun som sedan

Takket være deres design med fire døre, har sedaner længere været et populært valg for børnefamilier. Det er dog ved at ændre sig, da folk er begyndt at foretrække modeller med mere plads til bagage, såsom stationcars.

Et populært alternativ til den tyske Mercedes CLA220 er Toyota Corolla

Selv om Mercedes CLA220 er en super populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes CLA220 finder du følgende biler.

Foretrukne alternativer til Mercedes CLA220

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og topkonkurrent til Mercedes CLA220, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Focus. Hos AutoUncle finder du lige nu 294 af denne bil til salg.

Alle brændstoftyper for Mercedes CLA220

Alle geartyper for Mercedes CLA220

Alle biltyper for Mercedes CLA220