Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

5 brugte Mercedes CLA220 Shooting Brake blev pristjekket

5 brugte Mercedes CLA220 Shooting Brake blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, Terminalen og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Mercedes CLA220 Shooting Brake

Interesseret i den tyske Mercedes CLA220 Shooting Brake? Der er pt. 8 brugte Mercedes CLA220 Shooting Brake til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får tæt på et fuldt overblik over alle brugte Mercedes CLA220 Shooting Brake til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Mercedes CLA220 Shooting Brake?

En brugt Mercedes CLA220 Shooting Brake kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstofeffektivitet, kilometertal sammen med udstyrsniveau.

Prisen for en brugt Mercedes CLA220 Shooting Brake ligger fra DKK 269.800 for den billigste model til DKK 509.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes CLA220 Shooting Brake er mere miljøvenlig end lignende biler

En gennemsnitlig lille mellemklasse familiebil i Danmark kører omkring 14,05 km på literen, men den seneste generation af Mercedes CLA220 Shooting Brake klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører 24 km på én liter diesel i gennemsnit.

Mercedes CLA220 Shooting Brake fås kun som stationcar

Stationcars er populære i Danmark, da de kombinerer fantastiske køreegenskaber med god plads. Disse egenskaber gør at stationcars, SUV'er og MPV'er er populære blandt aktive familier især.

Topkonkurrenter til den tyske Mercedes CLA220 Shooting Brake

Der findes forskellige mulige konkurrenter til Mercedes CLA220 Shooting Brake, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes CLA220 Shooting Brake finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til Mercedes CLA220 Shooting Brake

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mercedes CLA220 Shooting Brake, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Ford Focus den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 294 af denne bil til salg i Danmark.

Alle brændstoftyper for Mercedes CLA220 Shooting Brake

Alle geartyper for Mercedes CLA220 Shooting Brake

Alle biltyper for Mercedes CLA220 Shooting Brake