Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Mercedes CLA250e blev pristjekket

1 brugte Mercedes CLA250e blev pristjekket

Fra carnext.dk, bilhandel.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes CLA250e er en bedst sælgende elektrisk lille familiebil

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den tyske Mercedes CLA250e et populært valg. Du finder 13 brugte Mercedes CLA250e til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten en samlet oversigt over alle brugte Mercedes CLA250e til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Mercedes CLA250e

En brugt Mercedes CLA250e kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: bilens årgang, bilens brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt samt udstyrsvarianten.

Den ældste og billigste Mercedes CLA250e kan fås for DKK 429.000, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 499.900.

Mercedes CLA250e findes kun i biltypen sedan

En sedan har oftest fire døre, hvilket gør at denne biltype er et populært valg for børnefamilier. Sedaner er dog knap så populære nu som de var før i tiden, da folk er begyndt at få øjnene op for stationcars, hvor der er mere plads til bagage.

VW e-Golf er et populært alternativ til den tyske Mercedes CLA250e

Mercedes CLA250e er en rimelig populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes CLA250e finder du nedenstående biler.

Foretrukne alternativer til Mercedes CLA250e

  • VW e-Golf
  • VW ID3
  • Kia e-Niro
  • Nissan Leaf

Den bedst sælgende elektriske lille familiebil, og et populært alternativ til Mercedes CLA250e, er VW e-Golf. Lige nu er der 101 VW e-Golf til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 184.900.

VW ID3 er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 71 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Kia e-Niro er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 51 biler til salg et godt alternativ til Mercedes CLA250e.