Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

8 brugte Suzuki Liana blev pristjekket

8 brugte Suzuki Liana blev pristjekket

Fra carnext.dk, Nettobiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Suzuki Liana

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den japanske Suzuki Liana et glimrende bud. AutoUncle har fundet 12 brugte Suzuki Liana, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten et komplet overblik over alle brugte Suzuki Liana til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Suzuki Liana?

Der er fire primære forhold, som har betydning for prisen for en brugt Suzuki Liana: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt for ikke at nævne udstyrsvarianten.

En brugt Suzuki Liana koster mellem DKK 8.500 for den billigste variant og DKK 22.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Suzuki Liana er mere miljøvenlig end lignende biler

En normal lille mellemklasse familiebil i Danmark kører 14,05 km på literen, men den seneste generation af Suzuki Liana overstråler gennemsnittet, og kører 15 km på én liter benzin i gennemsnit.

Hatchback eller sedan?

Ud af de forskellige Suzuki Liana biltyper er hatchback den mest populære. Hatchbacks er relativt kompakte, og byder på gode køreegenskaber samt godt med plads. Deres gode brændstoføkonomi gør at de er populære blandt byboer, for slet ikke at tale om hvor nemme de er at parkere.

Alternative biler til den japanske Suzuki Liana

Selv om Suzuki Liana er en meget populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Suzuki Liana finder du nedenstående biler.

Anbefalede alternativer til Suzuki Liana

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og et populært alternativ til Suzuki Liana, er Toyota Corolla. Der er 402 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 302.990.

Skoda Octavia er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Ford Focus med 294 biler til salg.

Alle områder for Suzuki Liana

Alle brændstoftyper for Suzuki Liana

Alle årgange for Suzuki Liana

Alle geartyper for Suzuki Liana

Alle biltyper for Suzuki Liana