Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

22 brugte Toyota Auris Hybrid blev pristjekket

22 brugte Toyota Auris Hybrid blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Toyota Auris Hybrid

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Toyota Auris Hybrid et godt bud. AutoUncle har 75 brugte Toyota Auris Hybrid til salg i Danmark, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på et samlet overblik over alle brugte Toyota Auris Hybrid til salg i Danmark.

Prisen på en brugt Toyota Auris Hybrid

Brugtbilsprisen for en Toyota Auris Hybrid varierer alt efter fire primære faktorer: hvilken årgang bilen er fra, modellens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt og udstyrsniveau.

Den billigste Toyota Auris Hybrid kan fås til DKK 129.900, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 209.900.

Udstyrsniveau til Toyota Auris Hybrid

Den seneste generation af Toyota Auris Hybrid, ved navn AURIS HYBRID, blev lanceret i 2014, og findes i to udstyrsvarianter:

H2 er den dyreste udstyrsvarient med en gennemsnitspris på DKK 171.115, sammlingnet med Comfort, der har en gennemsnitspris på DKK 162.615 på AutoUncle.

Stationcar er mere populær end hatchback

Toyota Auris Hybrid findes i en række forskellige biltyper, hvoraf stationcar er den mest populære. Stationcars er meget populære for tiden. De kombinerer enestående køreegenskaber med god plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

AutoUncles udbud af Toyota Auris Hybrid sorteret efter biltype: - Toyota Auris Hybrid stationcar: 24 biler til en gennemsnitspris på DKK 174.061 - Toyota Auris Hybrid hatchback: 22 biler til en gennemsnitspris på DKK 169.911

Folk fortrækker Toyota Auris Hybrid i hvid

Den seneste generation af Toyota Auris Hybrid kan fås i hele 9 forskellige nuancer, og de er hvid, grå, blå, sort, rød, brun, sølv, grøn og beige.

Kunderne foretrækker Toyota Auris Hybrid i hvid, og lige nu findes der 11 Toyota Auris Hybrid i farven hvid til salg på AutoUncle.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Den anden mest populære farve er grå med 8 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er blå med 7 biler til salg på AutoUncle.

Et populært alternativ til den japanske Toyota Auris Hybrid er Toyota Corolla

Toyota Auris Hybrid har nogle konkurrenter fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Toyota Auris Hybrid finder du nedenstående biler.

Andre populære alternativer til Toyota Auris Hybrid

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Toyota Auris Hybrid, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nummer to er Skoda Octavia med 346 biler til salg, og sidst, men ikke mindst, er Ford Focus den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 294 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Toyota Auris Hybrid

Alle brændstoftyper for Toyota Auris Hybrid

Alle årgange for Toyota Auris Hybrid

Alle geartyper for Toyota Auris Hybrid

Alle biltyper for Toyota Auris Hybrid

Alle udstyrsvariant for Toyota Auris Hybrid