Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

10 brugte VW Golf V blev pristjekket

10 brugte VW Golf V blev pristjekket

Fra Toyota, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt VW Golf V?

Leder du efter det bedste tilbud på en brugt bil? Du finder 24 brugte VW Golf V til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten en fuld oversigt over alle brugte VW Golf V til salg i Danmark.

Prisen på en brugt VW Golf V

Prisen for den tyske bil som brugt afhænger af fire primære faktorer: årgang, bilens brændstofeffektivitet, kilometertal og hvor meget udstyr bilen har.

Prisen for en brugt VW Golf V ligger fra DKK 19.900 for den billigste model til DKK 157.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Brændstofeffektiviteteten for VW Golf V er lavere end gennemsnittet

VW Golf V benzin kører cirka 14 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig lille familiebil 14,05 km på literen.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Er der tale om korte ture, bør du overveje benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Hatchback er en populær biltype for VW Golf V

Hatchback er den foretrukne biltype blandt VW Golf V bilister. Hatchbacks er kompakte biler med fantastiske køreegenskaber samt godt med plads. De byder på god brændstoføkonomi og er nemme at parkere, hvilket gør at de er populære blandt byboer.

Et populært alternativ til den tyske VW Golf V er Toyota Corolla

VW Golf V har nogle konkurrenter fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til VW Golf V finder du følgende biler.

Populære alternativer til VW Golf V

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og et populært alternativ til VW Golf V, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 af denne bil til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Skoda Octavia med 346 biler til salg i øjeblikket, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Focus. Hos AutoUncle finder du lige nu 294 af denne bil til salg.

Alle brændstoftyper for VW Golf V

Alle årgange for VW Golf V

Alle geartyper for VW Golf V

Alle biltyper for VW Golf V

Alle udstyrsvariant for VW Golf V