Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

26 brugte VW Golf VI blev pristjekket

26 brugte VW Golf VI blev pristjekket

Fra Toyota, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt VW Golf VI?

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den tyske VW Golf VI et fremragende valg. Der er pt. 46 brugte VW Golf VI til salg på AutoUncle, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på en samlet oversigt over alle brugte VW Golf VI til salg i landet.

Prisen på en brugt VW Golf VI

En brugt VW Golf VI koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: dens årgang, brændstofforbruget, hvor langt bilen allerede har kørt og bilens udstyrsvariant.

En brugt VW Golf VI koster mellem DKK 58.900 for den billigste variant og DKK 165.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

VW Golf VI er mere miljøvenlig end lignende biler

VW Golf VI benzin kører cirka 17 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig lille familiebil 14,05 km på literen.

Vælg mellem to forskellige brændstoftyper

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer. VW Golf VI til salg på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Grå er det mest populære farvevalg

De fleste bilejere foretrækker VW Golf VI i grå, og pt. findes der 9 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Grå er et godt valg, da farven skjuler snavs og mudder, hvilket betyder at du ikke behøver vaske din bil særligt ofte.

Den nyeste VW Golf VI er tilgængelig i 7 forskellige nuancer, og de er grå, sort, sølv, blå, brun, beige og grøn.

En populær karrosseritype for VW Golf VI er hatchback

VW Golf VI findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er hatchback. Hatchbacks er kompakte biler, der byder på fantastiske køreegenskaber samt god plads. Deres gode brændstoføkonomi samt det faktum, at de er nemme at parkere, gør, at hatchbacks er populære blandt byboer.

Udvalg af VW Golf VI til salg på AutoUncle sorteret efter biltype: - VW Golf VI hatchback: 21 biler til en gennemsnitspris på DKK 99.385 - VW Golf VI stationcar: 14 biler til en gennemsnitspris på DKK 86.729

Topkonkurrenter til den tyske VW Golf VI

VW Golf VI har nogle konkurrenter fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til VW Golf VI finder du følgende biler.

Andre populære alternativer til VW Golf VI

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til VW Golf VI, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 af denne bil til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Ford Focus er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 294 biler til salg et godt alternativ til VW Golf VI.

Alle områder for VW Golf VI

Alle brændstoftyper for VW Golf VI

Alle årgange for VW Golf VI

Alle geartyper for VW Golf VI

Alle biltyper for VW Golf VI

Alle udstyrsvariant for VW Golf VI