Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

5 brugte Volvo S40 blev pristjekket

5 brugte Volvo S40 blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Volvo S40 oversigt og historie

Interesseret i den svenske Volvo S40? AutoUncle har fundet 5 brugte Volvo S40, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre en samlet oversigt over alle brugte Volvo S40 til salg i landet.

Hvad koster en brugt Volvo S40?

En brugt Volvo S40 koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: dens årgang, bilens brændstofeffektivitet, kilometertal for ikke at nævne bilens udstyrsvariant.

Den billigste Volvo S40 kan fås til DKK 14.900, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 59.900.

Volvo S40 er ikke det mest miljøvenlige valg

Volvo S40 benzin kører 14 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig lille familiebil omkring 14,05 kilometer på literen.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Volvo S40 eksisterer kun i biltypen sedan

En sedan har oftest fire døre, hvilket gør at denne biltype er et populært valg for børnefamilier. Sedaner er dog knap så populære nu som de var før i tiden, da folk er begyndt at få øjnene op for stationcars, hvor der er mere plads til bagage.

Blå er den mest populære farve

Den nyeste Volvo S40 kan fås i hele 2 forskellige nuancer, som er blå og sølv.

Kunderne foretrækker Volvo S40 i blå, og der er 1 Volvo S40 i farven blå til salg på AutoUncle lige nu.

Blå biler er smukke, og jo mørkere de er, jo mindre skal de vaskes, da det er svært at se snavs og mudder på den blå farve.

Sølv er den anden mest populære farve med 1 biler til salg.

Topkonkurrenter til den svenske Volvo S40

Der er nogle konkurrenter til Volvo S40, og blandt de mest populære alternativer til Volvo S40 finder du følgende biler.

Mest populære alternativer til Volvo S40

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Volvo S40, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Skoda Octavia med 346 biler til salg i øjeblikket, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Focus. Hos AutoUncle finder du lige nu 294 af denne bil til salg.

Alle geartyper for Volvo S40

Alle biltyper for Volvo S40