Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

96 brugte Seat Leon blev pristjekket

96 brugte Seat Leon blev pristjekket

Fra Terminalen, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Seat Leon er en bedst sælgende lille familiebil

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den spanske Seat Leon et populært bud. På AutoUncle kan du finde 160 brugte Seat Leon til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Seat Leon til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Seat Leon

En brugt Seat Leon kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: dens årgang, bilens brændstofforbrug, kilometertal sammen med bilens udstyrsniveau.

Den ældste og billigste Seat Leon koster DKK 15.000, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 349.700.

Seat Leon udstyrsniveau

Den seneste generation af Seat Leon, kendt som LEON FOURTH GENERATION, blev lanceret i 2020. Udstyrsvarianten hedder Seat Leon FR, og har en gennemsnitspris på DKK 320.411 Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Kører du typisk længere distancer, anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

De danske bilister fortrækker Seat Leon i hvid

Den mest populære farve er hvid, og lige nu findes der 19 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Hvid er en elegant og klassisk farve, men den har også nogle ulemper. For eksempel bliver en hvid bil hurtigt beskidt, så den skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra sin bedste side.

Du kan få den seneste generation af Seat Leon i hele 5 forskellige nuancer, og de er hvid, sort, grå, blå og sølv.

Stationcar eller hatchback?

Ud af de forskellige Seat Leon biltyper er stationcar den mest populære. Stationcars er meget populære for tiden. De kombinerer enestående køreegenskaber med god plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Antal Seat Leon på AutoUncle sorteret efter biltype: - Seat Leon stationcar: 38 biler til en gennemsnitspris på DKK 322.816 - Seat Leon hatchback: 15 biler til en gennemsnitspris på DKK 301.832

Toyota Corolla er et populært alternativ til den spanske Seat Leon

Seat Leon er en ret populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Seat Leon finder du nedenstående biler.

Foretrukne alternativer til Seat Leon

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Seat Leon, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Ford Focus med 294 biler til salg.

Alle områder for Seat Leon

Alle brændstoftyper for Seat Leon

Alle årgange for Seat Leon

Alle geartyper for Seat Leon

Alle biltyper for Seat Leon

Alle udstyrsvariant for Seat Leon