Garagen

Søg nemt brugte biler til import i Sverige

Søg nemt brugte biler til import i Sverige

Sveriges marked for brugte biler er større end i Danmark, og er du på udkig efter en speciel bil, kan det være en fordel at se det svenske bilmarked igennem efter drømmebilen.

Søg brugt bil til import i Sverige her

AutoUncle samler det svenske marked for brugte biler, og gør det overskueligt for dig at få et overblik over brugte biler til salg i Sverige.

Tre grunde til at søge din næste bil i Sverige

AutoUncles søgemaskine søger på tværs af store og små svenske bilportaler og samler alle brugte biler til salg i Sverige på ét sted og vurderer, om bilens pris er rimelig.

De brugte biler inddeles i priskategorier, der gør det let at sammenligne priserne. Ønsker du kun at se de absolut bedste køb, har du mulighed for at fravælge alle andre biler.

AutoUncle gør det muligt at søge brugte biler i forskellige dele af Sverige. Du har altså mulighed for at finde en brugt bil med en fornuftig pris tæt på dig.

Tjek bilens oplysninger hjemmefra

På langt de fleste brugtbilsannoncer i Sverige finder du bilens registreringsnummer. Ud fra registreringsnummeret kan du finde grundlæggende oplysninger om bilen gennem den Svenske Trafikstyrelse.

Find information om svenske biler her (på Svensk)

Import af bil fra Sverige: Vær opmærksom på registreringsafgiften

Når du søger brugt bil i Sverige, er det vigtigt at huske, at der skal betales registreringsafgift, når bilen skal have danske plader på. Registreringsafgiften beregnes af SKAT ud fra lignende bilers handelspris i Danmark. Det kan være en god idé at finde handelspriser på lignende biler på Autouncle.dk, beregne afgiften eller se tidligere afgiftsvurderinger på SKATs hjemmeside.

Beregn afgiften her via SKATs afgiftsberegner

Se tidligere vurderinger her