-
 
-
-
 
-
 

Udstyr

Stand og ejerforhold

Inkluder også

Peugeot – Pris sammenligning på brugte Peugeot

Om Peugeot

Peugeot er et franskt bilmærke, der hovedsageligt laver familiebiler i mellemprisklassen. Peugeot er generelt kendt for at være en bil med sportslige køreegenskaber, som er relativt billig i drift. Stabilt over årene har Peugeot været et Danmarks bedst sælgende bilmærker. Det betyder, at udvalget på brugtbilmarkedet er stort. En brugt Peugeot giver meget bil for pengene. Der er typisk en vis prisforskel på en benzin- og dieseludgaverne.

Peugeot har også haft succes med den billige minibil Peugeot 107, der deler platform med Citroën C1 og Toyota Aygo. Peugeots hurtige GTi-modeller bl.a. 206 GTi, 207 GTi, 306 GTi har generelt solgt godt. Men som brugt kan en Peugeot GTi være et dyrt bekendskab, fordi de ofte er kørt hårdt.

Læs mere om Peugeot

Alle Peugeot modeller

Lidt mere om Peugeot

Brugt Peugeot 206

Peugeot’s minibil i Polo-klassen har været et stort hit. Det er en af de mest solgte biler i Danmark, hvilket betyder et stort udbud af brugte 206 til salg. Den er som skabt til bykørsel, og kan klare motorvejen udmærket. Udstyr og gode køreegenskaber har været dens varemærke siden fødslen.

Brugt 206 er ofte et godt køb da den er billig i drift, har et fornuftigt sikkerhedsniveau og designmæssigt ikke føles outdated endnu. Bilen er har fået forlænget sit liv med den faceliftede udgave kaldet 206+, som har en dybere front. Bagagerummet er på 237 liter, hvilket er gennemsnitligt for klassen.

Der er et fornuftigt udvalg af motorstørrelser, startende ved 1.1 liter versionen med 60 hestekræfter. Den er måske ikke velegnet til lange ture sydpå, men den klarer byskørsel byen uden problemer. Det er en af de kvikkeste minibiler, som samtidig er forsikringsvenlig.

1.6 liters modellen af en brugt 206 giver mest værdi for pengene. Køreegenskaberne er i top, selvom den er en anelse støjende når den bliver presset ud i gearene.

Brugt Peugeot 207

Efterfølgeren til Peugeot 206 er et trin op af stigen rent kvalitetsmæssigt og i form af køreegenskaber. Der er væsentlig mere plads i kabinen og kan konkurrere prismæssigt med konkurrenterne Renault Clio og Seat Ibiza.

Der er et stort udvalg af motorstørrelser, med tre forskellige 1.4 liters, og to forskellige 1.6 liters, så ethvert behov er dækket. Diesel-versionerne er billige i drift, og har samtidig rigeligt af hestekræfter, mens de samtidig er mindre støjende end benzin-modellerne. De har en god afskrivningsværdi, grundet deres popularitet.

Rent sikkerhedsmæssigt er en brugt 207 et af de mest fornuftige køb i klassen. Den fik fem NCAP stjerner, hvilket er en bedre score end mange af konkurrenterne.

Selvom kabinen er rummelig, så er benplads på bagsædet begrænset og mest velegnet til børn.

Den er godt beskyttet mod rust og har 12 års rustgaranti, hvis man vel og mærke får den til kontrol hvert andet år. Peugeot Pava bliver anbefalet hvis man ønsker yderligere beskyttelse.

Brugt Peugeot 407

Peugeot’s stationcar er måske ikke den mest rummelige i klassen, men den er alsidig. Den er rummelig, både foran og bagi, og med bagsæderne lagt ned kan man dårligt forlange mere plads af en stationcar.

Dieselversionerne af en brugt Peugeot 407 er at foretrække. Ikke alene på grund af deres overlegne brændstoføkonomi, men også grundet den fine køreoplevelse.

Den fås i tre forskellige motorstørrelser: 1.8, 2.0 og 2.2. Den mindste er et udmærket stykke køretøj, men er ikke specielt støjsvag ved højere hastigheder, eller når den bliver presset ud i gearene. De to andre har fornuftige køreegenskaber, men benzinversionerne er ikke specielt økonomiske. Dieselvarianterne er det bedste valg, selv 1.6 HDi føles kraftfuld og har en god brændstoføkonomi. Det er dog 2.0 HDi’en som udskiller sig fra resten ved at være den bedste kombination af køreegenskaber, komfort og køreglæde.