Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Mercedes CLS53 AMG blev pristjekket

1 brugte Mercedes CLS53 AMG blev pristjekket

Fra Terminalen, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Mercedes CLS53 AMG

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er en Mercedes CLS53 AMG et fremragende valg. AutoUncle har 1 brugte Mercedes CLS53 AMG til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Mercedes CLS53 AMG til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Mercedes CLS53 AMG?

Der er fire primære forhold, der påvirker, hvad en Mercedes CLS53 AMG kan koste som brugt: hvilken årgang modellen er fra, modellens brændstofforbrug, hvor langt bilen har kørt for ikke at nævne bilens udstyrsvariant.

Prisen for en brugt Mercedes CLS53 AMG ligger fra DKK 1.449.900 for den billigste model til DKK 1.449.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes CLS53 AMG er mere miljøvenlig end lignende biler

Den seneste generation af Mercedes CLS53 AMG kører omkring 11 km per liter benzin. Til sammenligning kører en normal executive bil omkring 8,625 kilometer på literen.

Mercedes CLS53 AMG eksisterer kun som sedan

Takket være deres design med fire døre, har sedaner længere været et populært valg for børnefamilier. Det er dog ved at ændre sig, da folk er begyndt at foretrække modeller med mere plads til bagage, såsom stationcars.

Et populært alternativ til den tyske Mercedes CLS53 AMG er Opel Astra

Der er forskellige lignende biler til Mercedes CLS53 AMG, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes CLS53 AMG finder du nedenstående biler.

Konkurrerende biler til Mercedes CLS53 AMG

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende executive bil, og et populært alternativ til Mercedes CLS53 AMG, er Opel Astra. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 169.780, og lige nu kan du finde 174 af denne bil til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Audi A6 med 144 biler til salg, og sidst, men ikke mindst, er Mercedes E220 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 98 af denne bil til salg i Danmark.