Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

Alle brugte Mercedes efter model

Alle brugte Mercedes efter model

Fra Guloggratis, AndersenBiler og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake oversigt og historie

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er en Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake et godt bud. Der er pt. 1 brugte Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten en fuld oversigt over alle brugte Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake?

Prisen for en brugt Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake er afhængig af fire primære faktorer: bilens årgang, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt sammen med udstyrsvarianten.

Prisen for en brugt Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake ligger fra DKK 363.000 for den billigste model til DKK 363.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake er mere miljøvenlig end lignende biler

En almindelig executive bil i Danmark kører 8,625 km på literen, men den seneste generation af Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake slår gennemsnittet, og kører hele 9 km på literen.

Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake findes kun i biltypen stationcar

Stationcars er populære på det danske marked. De kombinerer fantastiske køreegenskaber med masser af plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Et populært alternativ til den tyske Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake er Opel Astra

Selv om den tyske Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake er en særdeles populær bil i sit segment, findes der andremuligheder, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake finder du nedenstående biler.

Foretrukne alternativer til Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake, er Opel Astra. Lige nu er der 174 Opel Astra til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 169.780.

Audi A6 er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 144 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Mercedes E220 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 98 af denne bil til salg i Danmark.

Alle modeller for Mercedes

Alle områder for Mercedes

Alle brændstoftyper for Mercedes

Alle årgange for Mercedes

Alle geartyper for Mercedes

Alle biltyper for Mercedes