Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

0 brugte Mercedes S400 blev pristjekket

0 brugte Mercedes S400 blev pristjekket

Fra AndersenBiler, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Mercedes S400

Overvejer du at købe en brugt luksusbil? Så er en Mercedes S400 et glimrende bud. AutoUncle har fundet 2 brugte Mercedes S400, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en samlet oversigt over alle brugte Mercedes S400 til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Mercedes S400?

En brugt Mercedes S400 koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: modellens årgang, bilens brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne bilens udstyrsniveau.

Den ældste og billigste Mercedes S400 kan købes for DKK 2.074.900, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 2.124.900.

Mercedes S400 er mere miljøvenlig end lignende biler

Mercedes S400 diesel kører 17 km på literen. Til sammenligning kører en typisk luksusbil omkring 7,132 kilometer på literen.

Mercedes S400 eksisterer kun som sedan

En sedan har oftest fire døre, hvilket gør at denne biltype er et populært valg for børnefamilier. Sedaner er dog knap så populære nu som de var før i tiden, da folk er begyndt at få øjnene op for stationcars, hvor der er mere plads til bagage.

Populære alternativer til den tyske Mercedes S400

Selv om Mercedes S400 er en super populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til luksusbilen.

Alternative biler til Mercedes S400

  • Audi SQ5
  • Jaguar XJ6
  • Ford Thunderbird
  • Audi SQ7

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Mercedes S400, er Audi SQ5. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 788.500, og lige nu kan du finde 55 af denne bil til salg på AutoUncle.

Jaguar XJ6 er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 17 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Ford Thunderbird med 15 biler til salg.