Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Mercedes CLA45 AMG blev pristjekket

1 brugte Mercedes CLA45 AMG blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, AndersenBiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Mercedes CLA45 AMG

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Mercedes CLA45 AMG et glimrende bud. Der er pt. 2 brugte Mercedes CLA45 AMG til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten en fuld oversigt over alle brugte Mercedes CLA45 AMG til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Mercedes CLA45 AMG

Der findes fire primære faktorer, som har betydning for, hvad en Mercedes CLA45 AMG kan koste som brugt: dens årgang, brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt samt hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Mercedes CLA45 AMG koster mellem DKK 569.900 for den billigste variant og DKK 1.074.800 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes CLA45 AMG findes kun i biltypen sedan

En sedan har som regel fire døre, og denne biltype er derfor et praktisk valg for børnefamilier. Sedaner var meget populære før i tiden, men nu foretrækker folk stationcars, da de har mere plads til bagage.

Brændstofeffektiviteteten for Mercedes CLA45 AMG er lavere end gennemsnittet

En almindelig lille mellemklasse familiebil i Danmark kører 14,05 kilometer på literen, hvorimod Mercedes CLA45 AMG benzin kører 14 kilometer på literen.

Den mest populære farve er sort

Den nyeste generation af Mercedes CLA45 AMG er tilgængelig i hele 2 forskellige nuancer, som er sort og grå.

Den bedstsælgende farve er sort, og der findes 1 Mercedes CLA45 AMG i farven sort til salg på AutoUncle pt.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 1 biler til salg i Danmark.

Konkurrerende biler til den tyske Mercedes CLA45 AMG

Mercedes CLA45 AMG har forskellige konkurrerende biler fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes CLA45 AMG finder du nedenstående biler.

Anbefalede alternativer til Mercedes CLA45 AMG

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mercedes CLA45 AMG, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 af denne bil til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Ford Focus den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 294 af denne bil til salg i Danmark.