Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

Alle brugte Mercedes efter model

Alle brugte Mercedes efter model

Fra Guloggratis, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Mercedes GLB250?

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den tyske Mercedes GLB250 et fremragende valg. Du finder 6 brugte Mercedes GLB250 til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en samlet oversigt over alle brugte Mercedes GLB250 til salg i landet.

Prisen på en brugt Mercedes GLB250

Prisen for en brugt Mercedes GLB250 er afhængig af fire primære faktorer: årgang, brændstofeffektivitet, kilometertal og bilens udstyrsvariant.

Prisen for en brugt Mercedes GLB250 ligger fra DKK 589.900 for den billigste model til DKK 629.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes GLB250 byder på enestående brændstofeffektivitet

Den gennemsnitlige SUV i Danmark kører 14,777 kilometer på literen, men den seneste generation af Mercedes GLB250 klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører 15 km på én liter benzin i gennemsnit.

Mercedes GLB250 fås kun som suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Den mest solgte farve er hvid

Du kan få den nyeste generation af Mercedes GLB250 i hele 3 forskellige nuancer, og de er hvid, grå og rød.

Hvid er den mest populære farve for en Mercedes GLB250, og der findes 3 Mercedes GLB250 i farven hvid til salg på AutoUncle pt.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Den anden mest populære farve er grå med 2 biler til salg, og den tredje mest populære er rød med 1 biler til salg.

Toyota C-HR er et populært alternativ til den tyske Mercedes GLB250

Selv om den tyske bil er super populær, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes GLB250 finder du nedenstående biler.

Populære alternativer til Mercedes GLB250

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og topkonkurrent til Mercedes GLB250, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Det næste alternativ er en Nissan Qashqai med 327 biler til salg i øjeblikket, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.

Alle modeller for Mercedes

Alle områder for Mercedes

Alle brændstoftyper for Mercedes

Alle årgange for Mercedes

Alle geartyper for Mercedes

Alle biltyper for Mercedes